AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlere emir vermek

Kahve falında askerlere emir vermek

Kahve falında askerlere emir vermek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında askerlere emir vermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında askerlere emir vermek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında komutandan emir almak evlilik yolunda bir adım atılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet eder.

Kahve falında birine emir vermek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emir sultanı görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılana emir vermek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe emir vermek dargınların ve kırgınların barışacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden emir almak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir