AnaSayfa / Genel / Kahve falında emir vermek

Kahve falında emir vermek

Kahve falında emir vermek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında emir vermek gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yılana emir vermek hem mal ve para kaybedeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe emir vermek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cinlere emir vermek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında askerlere emir vermek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden emir almak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komutandan emir almak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birine emir vermek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir