AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe emir vermek

Kahve falında köpeğe emir vermek

Kahve falında köpeğe emir vermek kazancın daha da arttırılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe emir vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Kahve falında köpeğe emir vermek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Kahve falında birine emir vermek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Kahve falında cinlere emir vermek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında emir vermek belalı insanlara denk geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komutandan emir almak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılana emir vermek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Kahve falında askerlere emir vermek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir