AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden emir almak

Kahve falında birinden emir almak

Kahve falında birinden emir almak atılan adımların boşa gideceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çözüm yolları bulamayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden emir almak gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında emir sultanı görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret eder.

Kahve falında birinden emir almak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerlere emir vermek makbul olan mallar edineceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine emir vermek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında komutandan emir almak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işarettir.

Kahve falında cinlere emir vermek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe emir vermek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir