AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltiyle konuşmak

Kahve falında eltiyle konuşmak

Kahve falında eltiyle konuşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, stresten uzaklaşılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eltiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında eltiyle konuşmak zorluklarını aşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına inanılır.

Kahve falında eltiyi hamile görmek şansın döneceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında elti ve kaynını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kaynana ve elti görmek insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında elti ve kayın görmek birçok dertle muhatap olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eltiye sarılmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir