AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eltiyi görmek

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek rakiplerini mağlup edeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, verimli işlere gireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş eltiyi gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında elti kayın görmek sağlığın da bozulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltisini ölmüş görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında eltisini görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eltisini hasta görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen eltiyi görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir