AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana ve elti görmek

Kahve falında kaynana ve elti görmek

Kahve falında kaynana ve elti görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve elti gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında kaynana ve elti görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kaynana elti görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayın ve elti görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında elti ve kayın görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eltimin kızını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eltini görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eltiyle kavga etmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir