AnaSayfa / Genel / Kahve falında elti ve kaynını görmek

Kahve falında elti ve kaynını görmek

Kahve falında elti ve kaynını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında elti ve kaynını gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Kahve falında elti ve kaynını görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltimi görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eltisinin öldüğünü görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elti ve görümce görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kaynana ve elti görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltimle kavga etmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir