AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltiye sarılmak

Kahve falında eltiye sarılmak

Kahve falında eltiye sarılmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kırılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında eltiye sarılmak gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında eltiye sarılmak musibetlerin yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eltiyi görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında elti ve kayın görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında eltimi görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, hayırlı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltisini hamile görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir