AnaSayfa / Genel / Kahve falında elti ve kayın görmek

Kahve falında elti ve kayın görmek

Kahve falında elti ve kayın görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elti ve kayın gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında elti kayın görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elti ve kayın görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayın ve elti görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir