AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisinin kızını görmek

Kahve falında eltisinin kızını görmek

Kahve falında eltisinin kızını görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eltisinin kızını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eltimin kızını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eltisinin kızını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında eltisini hamile görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski eltiyi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltiyi öpmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında elti görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elti kayın görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eltisini hasta görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir