AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltimin kızını görmek

Kahve falında eltimin kızını görmek

Kahve falında eltimin kızını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayata küseceğine alamet eder.

Kahve falında eltimin kızını gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında eltisinin kızını görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eltimin kızını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında elti kayın görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında eltimi hamile görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eltisini ölmüş görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eltisini dövmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana elti görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında elti ve görümce görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir