AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisini hasta görmek

Kahve falında eltisini hasta görmek

Kahve falında eltisini hasta görmek kötü durumlara düşürüleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında eltisini hasta gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında eltisini hasta görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eltisinin öldüğünü görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında eltisiyle tartışmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eltiyi hamile görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eltiyi dövmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına inanılır.

Kahve falında eltiyle konuşmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir