AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltiyi öpmek

Kahve falında eltiyi öpmek

Kahve falında eltiyi öpmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltiyi öpmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Kahve falında eltiyi öpmek büyük fırsatlar elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında eltimi görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın ve elti görmek kendinden emin adımlar atacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Kahve falında elti kayın görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana ve elti görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında eski eltiyi görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir