AnaSayfa / Genel / Kahve falında elti kayın görmek

Kahve falında elti kayın görmek

Kahve falında elti kayın görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında elti kayın gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında kayın ve elti görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında elti ve kayın görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, strese gireceğine, gergin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elti kayın görmek şeytana uyacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayın görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işarettir.

Kahve falında kayın babanı görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulur.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak istenen herşeye kavuşulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir