AnaSayfa / Genel / Kahve falında elti görmek

Kahve falında elti görmek

Kahve falında elti görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elti gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek ana baba sözü dinlemeye, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eltisiyle tartışmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında eltiyle kavga etmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana elti görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında eltiye kızmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında eltilerini görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eltisini hamile görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek üzücü olaylar yaşanacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir