AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisini ölmüş görmek

Kahve falında eltisini ölmüş görmek

Kahve falında eltisini ölmüş görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında eltisini ölmüş gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eltisini dövmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eltimi hamile görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki elti görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eltiyi öpmek büyük emekler vereceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında eski eltini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş elti görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında eltiyi dövmek kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir