AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki elti görmek

Kahve falında iki elti görmek

Kahve falında iki elti görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kötü günler yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında iki elti gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında eltimin kızını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elti ve kayın görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ölen eltiyi görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Kahve falında eltimle kavga etmek hayatını yoluna sokacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltisini ölmüş görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltisini hasta görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eltisini dövmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir