AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eltini görmek

Kahve falında eski eltini görmek

Kahve falında eski eltini görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Kahve falında eski eltini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Kahve falında eski eltini görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eltiyi görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında eltisinin kızını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, ailenin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında eltimin kızını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eltisini hasta görmek kurulu düzenin yıkılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eltimi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eltiyi dövmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında eltisinin öldüğünü görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir