AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Kahve falında eltimi hamile görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eltisini hamile görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında eltiyi hamile görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında eltini hamile görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynana elti görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir