AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş elti görmek

Kahve falında ölmüş elti görmek

Kahve falında ölmüş elti görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş elti gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında eltiyi hamile görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında eltisini ölmüş görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalettir.

Kahve falında kaynana ve elti görmek insanların yolunu aydınlatacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek rahata ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet eder.

Kahve falında elti ve görümce görmek mahsullerin fazlalaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eltisini hasta görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında eltisinin öldüğünü görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir