AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisini dövmek

Kahve falında eltisini dövmek

Kahve falında eltisini dövmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, yeni işlerin geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, geçiminin yerinde olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eltisini dövmek gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Kahve falında eltisini dövmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eltiyi dövmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elti görmek büyük zorluklar yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eltini görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Kahve falında eltini hamile görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında elti ve kaynını görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltimin kızını görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eltisiyle tartışmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir