AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltini hamile görmek

Kahve falında eltini hamile görmek

Kahve falında eltini hamile görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında eltini hamile gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında eltini hamile görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eltinin hamile olduğunu görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, rakipleri mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eltiyi hamile görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında eltimi hamile görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında eltisini hamile görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet eder.

Kahve falında kayın ve elti görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir