AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana elti görmek

Kahve falında kaynana elti görmek

Kahve falında kaynana elti görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, terfi alamayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kaynana elti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Kahve falında kaynana elti görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana ve elti görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elti kayın görmek ettiği zararları telafi edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elti görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eltisini dövmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eltiyle kavga etmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında elti ve kaynını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir