AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık yığını görmek

Kahve falında fındık yığını görmek

Kahve falında fındık yığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sonuçtan memnun kalacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık yığını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında fındık yığını görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yığın görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap yığını görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında demir yığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para yığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet eder.

Kahve falında gübre yığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalettir.

Kahve falında yatak yığını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir