AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal elma görmek

Kahve falında portakal elma görmek

Kahve falında portakal elma görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin hemen hallolacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında portakal elma gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında elma ve portakal görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında portakal elma görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Kahve falında elma ve portakal yemek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Kahve falında elma portakal görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ve elma görmek çok büyük bir acı duyacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal almak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında portakal elma muz görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında elma portakal almak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir