AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma portakal almak

Kahve falında elma portakal almak

Kahve falında elma portakal almak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına inanılır.

Kahve falında elma portakal almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Kahve falında elma portakal görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında portakal ve elma görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve portakal yemek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma portakal almak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında portakal elma muz görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında elma ve portakal almak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında portakal elma görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir