AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ve elma görmek

Kahve falında portakal ve elma görmek

Kahve falında portakal ve elma görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kafasını rahatlatacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, resmi bir göreve getirileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalettir.

Kahve falında portakal ve elma gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında elma ve portakal görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal almak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve elma görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma portakal almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma portakal görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve portakal yemek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal elma görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir