AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve portakal görmek

Kahve falında elma ve portakal görmek

Kahve falında elma ve portakal görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerin ters gideceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve portakal gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Kahve falında portakal ve elma görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet eder.

Kahve falında portakal elma görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında elma portakal almak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında elma portakal görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve portakal yemek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ve portakal almak el üstünde tutulur hale geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir