AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz tarlası görmek

Kahve falında muz tarlası görmek

Kahve falında muz tarlası görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, keder yaşayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret eder.

Kahve falında muz tarlası gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Kahve falında muz tarlası görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tarlada muz görmek sevgi göreceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Kahve falında birine muz vermek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz dağıtmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında muz toplamak yemek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan muz almak dini vecibelerini yerine getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında muz görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muzlar görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir