AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz portakal görmek

Kahve falında muz portakal görmek

Kahve falında muz portakal görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bütçesinin küçüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında muz portakal gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında portakal elma muz görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında portakal muz görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz portakal görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal ve muz görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ve portakal görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım muz görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında muz çalmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir