AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve armut ağacı görmek

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve armut ağacı gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında elma armut ağacı görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında elma ve armut yemek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut elma görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut yemek hayırlı bir karar verileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve armut görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma armut çalmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir