AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede elma toplamak

Kahve falında bahçede elma toplamak

Kahve falında bahçede elma toplamak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, elinin darlık görmeyeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede elma toplamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında bahçede elma toplamak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden elma toplamak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden elma çalmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede elma görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede elma yemek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında elma bahçesi görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir