AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma reçeli yapmak

Kahve falında elma reçeli yapmak

Kahve falında elma reçeli yapmak sözlerinden çıkmayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hatalı yollara gireceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, değer göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında elma reçeli yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında elma reçeli görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elma reçeli yemek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek reçel yapmak rakiplerine karşı fark atacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında reçel yapmak emeğinden hayır göreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında vişne reçeli yapmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dut reçeli yapmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir