AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek reçel yapmak

Kahve falında çilek reçel yapmak

Kahve falında çilek reçel yapmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sevdiği insanların olacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında çilek reçel yapmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında çilek reçel yapmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında çilekli reçel yemek işlerin büyük kazanç getireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında çilek reçeli yemek kiracı olmaktan kurtulacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çilek reçeli istemek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli pişirmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak düzenli bir işe girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çilek reçeli almak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir