AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı reçeli yapmak

Kahve falında kayısı reçeli yapmak

Kahve falında kayısı reçeli yapmak işlerin yolundan çıkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı reçeli yemek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı reçel yemek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak reçeli yapmak üzücü haberler alacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reçel yapmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dut reçeli yapmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında elma reçeli yapmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir