AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel yapmak

Kahve falında reçel yapmak

Kahve falında reçel yapmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçel yapmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dut reçeli yapmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çilek reçel yapmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında vişne reçeli yapmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında elma reçeli yapmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında reçel yapmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabak reçeli yapmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında birine reçel vermek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir