AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma reçeli yemek

Kahve falında elma reçeli yemek

Kahve falında elma reçeli yemek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini keşfedeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma reçeli yemek gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında elma reçeli yemek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Kahve falında elma reçeli görmek kazanca kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma reçeli yapmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında portakal reçeli yemek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli yemek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında reçel yemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilekli reçel yemek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma reçeli yemek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir