Kahve falında elma reçeli görmek

Kahve falında elma reçeli görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında elma reçeli gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elma reçeli yemek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma reçeli görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında elma reçeli yapmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında reçel ikram etmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karadut reçeli görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Kahve falında meyve reçeli görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahududu reçeli yemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir