AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma mandalina görmek

Kahve falında elma mandalina görmek

Kahve falında elma mandalina görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok para kazanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Kahve falında elma mandalina gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında mandalina ve elma görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, stresini atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma mandalina görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve mandalina görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina tarlası görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman mandalina görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir çuval mandalina görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir