AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, rakiplerin üzüleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz mandalina gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina soyduğunu görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman mandalina görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Kahve falında dalından mandalina koparmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ikram etmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinden mandalina almak tekin olmayan işlere girileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yerden mandalina toplamak kötü günler yaşayacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çuval mandalina görmek tüm dileklerin tutacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir