AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve mandalina görmek

Kahve falında elma ve mandalina görmek

Kahve falında elma ve mandalina görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve mandalina gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Kahve falında elma ve mandalina görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında mandalina ve elma görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma mandalina görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan mandalina yemek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mandalina aldığını görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mandalina yemek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden mandalina almak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina çekirdeği görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir