AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina ve elma görmek

Kahve falında mandalina ve elma görmek

Kahve falında mandalina ve elma görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulur.

Kahve falında mandalina ve elma gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Kahve falında elma ve mandalina görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın inanılır.

Kahve falında elma mandalina görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mandalina ve elma görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalet eder.

Kahve falında mandalinalar görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina soymak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı mandalina yemek yeni iş teklifleri alacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina çiçeği görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir