AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval mandalina görmek

Kahve falında bir çuval mandalina görmek

Kahve falında bir çuval mandalina görmek sağlığının geri geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında bir çuval mandalina gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında bir çuval mandalina görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında bir poşet mandalina görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina ve limon görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, işinde itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina istemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mandalina toplamak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, malına gelecek zarara delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Kahve falında portakal mandalina yemek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında küflü mandalina görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir