AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman mandalina görmek

Kahve falında kocaman mandalina görmek

Kahve falında kocaman mandalina görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, varlıklı kimse olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman mandalina gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Kahve falında kocaman mandalina görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan mandalina toplamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Kahve falında büyük mandalina görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Kahve falında mandalina ağacı görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine mandalina vermek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan mandalina koparmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina aldığını görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında mandalina çekirdeği görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir