AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla elma görmek

Kahve falında kasayla elma görmek

Kahve falında kasayla elma görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla elma gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kasa elma görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine inanılır.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasada elma görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasalarla elma görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa elma görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elma kasası görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında kasayla elma görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir