AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, ekmeğine leke süreceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kasa yeşil elma gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa elma görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında elma kasası görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kasada elma görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bir kasa elma görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kasalarla elma görmek evlat sahibi olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında kasayla elma görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir