AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa kasa elma görmek

Kahve falında kasa kasa elma görmek

Kahve falında kasa kasa elma görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa kasa elma gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kasada elma görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kasa elma görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kasalarla elma görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasa kasa elma görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma kasası görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasayla elma görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kasayla balık almak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir