AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasalarla elma görmek

Kahve falında kasalarla elma görmek

Kahve falında kasalarla elma görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasalarla elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında kasayla elma görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kasa elma görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasada elma görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kasa kasa elma görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma kasası görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kasalarla elma görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında kasalarla üzüm görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir