AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada şeftali görmek

Kahve falında kasada şeftali görmek

Kahve falında kasada şeftali görmek gelirin tükeneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasada şeftali gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bir kasa şeftali görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasada şeftali görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında kasayla şeftali görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasayla elma görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kasayla incir görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir kasa yeşil elma görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kamyon kasasına bindiğini görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa meyve görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir